درمان ترش کردن با کشمش و چای زنجبیل

درباره سایت

سلام به وب من خوش آمدید دوستان و همراهان عزیز از اینکه مهمان این وب هستید بسیار سپاسگزارم منتظر نظرات سازنده ی شما دوستان هستم
آمار سایت
آمار مطالب
کل مطالب : 1738
کل نظرات : 132
آمار کاربران
افراد آنلاین : 30
تعداد اعضا : 808

کاربران آنلاین

آمار بازدید
بازدید امروز : 678
باردید دیروز : 33,811
گوگل امروز : 0
گوگل دیروز : 5
بازدید هفته : 36,403
بازدید ماه : 43,848
بازدید سال : 296,420
بازدید کلی : 5,152,233
منو های سایت

تبلیغات

آخرین ارسال های انجمن
درمان ترش کردن با کشمش و چای زنجبیل

 

با کشمش و چای زنجبیل ترش کردن را درمان کنید

افراد زیادی در جهان با مشکل ترش کردن مواجه هستند. این اتفاق به دلیل  بالا بودن اسید معده‌ای که در مری بوجود می آید. دکتر مایکل مورای بر این باور است زیاد خوردن و یا فشار  وارده به معده بیشتر این مشکل را بدتر میکند . مواد غذایی  مثل قهوه، الکل، محصولات کافئین‌دار و غذاهای تند و چرب می‌تواند منجر به ترش‌کردن شود. او ۷ درمان خانگی برای ترش کردن  توصیه کرده است.

سرکه‌ آب سیب

یک قاشق سرکه‌ی آب سیب را با یک لیوان آب مخلوط کرده و بنوشید. اسید موجود در سرکه باعث کاهش اسید معده شده، چرا که آن را به آلکالین تبدیل می‌کند. سرکه‌ی طبیعی برای درمان ترش کردن بسیار مفید است. می‌توانید سرکه‌ی آب سیب را با عسل نیز مخلوط کرده و بخورید.

عصاره‌ی آلوئه‌ورا

این عصاره قرن‌هاست که برای ناراحتی‌های مری و درمان ترش کردن به کار می‌رود.

سیب، ساقه‌ی کرفس و کلم بخورید

وقتی ترش می‌کنید، یک سیب بخورید. سیب ظرف پنج دقیقه اسید معده را خنثی می‌کند. کلم خام و ساقه کرفس نیز در کاهش اسید معده و ترش کردن بسیار مفید هستند.

جوش شیرین

جوش شیرین که یک داروی ضد ترش کردن طبیعی‌ است، برای درمان آن بسیار مفید است. یک قاشق جوش شیرین را با یک لیوان آب قاطی کرده و بخورید. هم‌چنین تاثیر خنثی‌کننده‌ای داشته و احساس آزردگی ناشی از ترش کردن را از بین می‌برد.

کشمش

دکتر مورای می‌گوید جویدن یک مشت کشمش و قورت دادن عصاره‌ی آن باعث خنثی‌سازی اسید معده و درمان ترش کردن می‌شود.

چای زنجبیل

اگر با اضافه کردن ریشه‌های زنجبیل به آب جوش و افزودن عسل آن را میل کنید، باعث آرام شدن و تسکین معده می‌شود.

چای رازیانه

دانه‌های رازیانه را با یک فنجان آب دم کنید. بعد بگذارید سرد شده و به دمای اتاق برسد. سپس دانه‌ها را از آن جدا کرده و آب آن را برای تسکین درد ناشی از ترش کردن بخورید.

منبع : www.alodoctor.ir


موضوعات : گیاهان دارویی ,
نویسنده : admin
بازدید : 416
پنجشنبه 01 مرداد 1394
نظر (0)
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
کانال ما در تلگرام

اطلاعات کاربری
اطلاعات کاربری

عضو شويد


فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع
تبادل لینک هوشمند
نظرسنجی
دانشجو یا فارغ التحصیل چه رشته ای هستید؟
نظرشما درباره وبسایت ؟
کدهای اختصاصی


x بستن پنجره
تبلیغات
تبلیغات شما
آخرین اخبار
لینک های ورزشی