
سلام به وب من خوش آمدید دوستان و همراهان عزیز از اینکه مهمان این وب هستید بسیار سپاسگزارم منتظر نظرات سازنده ی شما دوستان هستم
عنوان | پاسخ | بازدید | توسط |
![]() |
1 | 1216 | piskesvat |
![]() |
3 | 2710 | mehran99 |

ثروتمندترین شهرهای جهان با فراهم کردن امکانات و بستر مناسب، بیش از 26 درصد پولدارترین افراد جهان را در خود جای دادهاند. در این مقاله قصد داریم 10 شهر برتر لیست شهرهای ثروتمند دنیا در سال ۲۰۲۰ را به شما معرفی کنیم.
هر چه شرایط سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و قوانین یک شهر یا کشور برای فعالان اقتصادی نابغه و صاحبان باهوش کسب و کار مناسبتر باشد، احتمال موفقیت و پیشرفت آنها نیز بیشتر خواهد بود. از طرف دیگر شرایط مناسب یک شهر یا کشور باعث جذب افراد کارآفرین و سرمایه آنها خواهد داشت. همه مردم دوست دارند بدانند که افراد ثروتمند چگونه فکر میکنند و دلایل موفقیت آنها چیست؟ اما آیا تنها دلیل پیشرفت چنین افرادی، هوش و ویژگیهای شخصیتی آنهاست یا عوامل دیگری نیز در این زمینه دخیل هستند؟ آیا پولدارترین مردان و ثروتمندترین زنان خود ساخته برای رسیدن به درآمدهای میلیاردی تنها با نبوغ و پشتکار خود به این جایگاه رسیدهاند؟ جوان ترین ثروتمندان جهان چگونه در سن کم توانستهاند اینچنین موفق باشند؟ بدون شک بجز عوامل شخصیتی و خانوادگی، یکی از دلایل مهم و تاثیرگذار در موفقیت چنین افرادی مهیا بودن شرایط و قوانین در شهرها و کشورهایی است که کسب و کار خود را در آنجا راه انداختهاند.
ثروتمندترین شهرهای جهان در سال 2020 با بیشترین میلیاردر
از میان 2095 میلیاردر جهان، 552 نفر از آنها در 10 شهری که در ادامه معرفی خواهیم کرد ساکن هستند. میلیاردرها بیشتر از هر شهر دیگری در جهان، سیب بزرگ (Big Apple) را خانه خود میدانند و امسال 92 میلیاردر آنجا را بهعنوان محل اقامت اصلی خود برگزیدهاند. نیویورک در 6 سال گذشته بیشتر از هر شهر دیگری ثروتمندترین افراد جهان را جذب کرده است و به گرانترین شهر دنیا و مرکز بزرگترین فعالیتهای اقتصادی تبدیل شده است.
لیست ثرومندترین شهرهای جهان از نگاه مجله فوربز بر اساس تعداد پولدارترین افراد ساکن در آنها:
- نیویورک ـ 92 میلیاردر
- هنگ کنگ ـ 71 میلیاردر
- مسکو ـ 70 میلیاردر
- پکن ـ 67 میلیاردر
- لندن ـ 56 میلیاردر
- شانگهای ـ 46 میلیاردر
- شنزن ـ 44 میلیاردر
- بمبئی ـ 38 میلیاردر
- سان فرانسیسکو ـ 37 میلیاردر
- سنگاپور ـ 31 میلیاردر
نیویورک (New York)
- تعداد میلیاردرهای ساکن در نیویورک: ۹۲ نفر
- ارزش خالص دارایی: 424 میلیارد دلار
- ثروتمندترین ساکن نیویورک: مایکل بلومبرگ با دارایی 48 میلیارد دلار
نیویورک برای 6 سال متوالی اسم خود را در رتبه اول ثروتمندترین شهرهای جهان قرار داده است و نسبت به سال 2019 تعداد افراد میلیاردر شهر خود را هشت برابر افزایش داده است. تونی تامر (Tony Tamer)، استیون کلینسکی ( Steven Klinsky)، دنیل دینز (Daniel Dines) و جی زی از جمله افراد ثروتمند و تازه واردی هستند که به ساکنین این شهر پیوستهاند.
هنگ کنگ (Hong Kong)
- تعداد میلیاردرهای ساکن در هنگ کنگ: ۷۱ نفر
- ارزش خالص دارایی: 321 میلیارد دلار
- ثروتمندترین ساکن هنگ کنگ: لی شاو کی، 28.1 میلیارد دلار
هنگ کنگ دومین شهر ثروتمند جهان است و بنابراین پولدارترین شهر آسیا نیز هست؛ اما امسال خسارات زیادی را متحمل شد و هشت نفر از میلیاردرهای ساکن خود را از دست داد. صنعت املاک و مستغلات این شهر که از مهمترین راههای کسب درآمد است، آسیب زیادی دیده است. بر خلاف مشکلات بهوجود آمده امسال، این شهر همچنان در میان ثروتمندترین شهرهای دنیا قرار دارد و بعد از نیویورک بیشترین تعداد میلیاردر در هنگ کنگ ساکن هستند.
مسکو (Moscow)
- تعداد میلیاردرهای ساکن در مسکو: ۷۰ نفر
- ارزش خالص دارایی: 301.7 میلیارد دلار
- ثروتمندترین ساکن مسکو: ولادیمیر پوتین، 19.7 میلیارد دلار
مسکو در کنار شنزن از شهرهای ثروتمندی است که تعداد زیادی از افراد پولدار و میلیاردر آن خودساخته هستند و ارتباط نزدیکی با رئیس جمهور روسیه، ولادیمیر پوتین دارند. بیش از 80 درصد از ثروتمندان روسیه همانند رئیس جمهور آن، پایتخت این کشور را به عنوان محل اقامت خود برگزیدهاند و از عواملی هستند که باعث قرارگیری مسکو در لیست ثروتمندترین شهرهای جهان شدهاند.
پکن (Beijing)
- تعداد میلیاردرهای ساکن در پکن: ۶۷ نفر
- ارزش خالص دارایی: 218.2 میلیارد دلار
- ثروتمندترین ساکن پکن: ژانگ ییمینگ، 16.2 میلیارد دلار
پکن از جمله شهرهایی است که در سال 2020 بر تعداد افراد ثروتمند خود افزوده و آن را به 67 نفر رسانده است. این شهر قطب فرهنگی، سیاسی و آموزشی کشور چین است. از دلایل موفقیت کشور چین میتوان به گشایش درهای تجارت خارجی، سرمایهگذاری و اعمال تعدادی از اصلاحات در بازار آزاد اشاره کرد که در طی چند دهه باعث شده چهار شهر از آن در لیست ثروتمندترین شهرهای جهان قرار گیرند.
لندن (London)
- تعداد میلیاردرهای ساکن در لندن: ۵۶ نفر
- ارزش خالص دارایی: 212.7 میلیارد دلار
- ثروتمندترین ساکن لندن: لن بلاواتنیک، 17 میلیارد دلار
لندن از ثروتمندترین و موفقترین شهرهای جهان است که با برنامههای هدفمند توانسته در عرصههای اقتصادی و سیاسی دنیا جایگاه ویژهای کسب کند. از افراد میلیاردر این شهر میتوان به برادران روسی، دمیتری و ایگور بوخمن (Dmitry and Igor Bukhman) و همچنین کامیلا دگدوی بوئنو گروسی (Camilla de Godoy Bueno Grossi) برزیلی اشاره کرد.
شانگهای (Shanghai)
- تعداد میلیاردرهای ساکن در شانگهای: ۴۶ نفر
- ارزش خالص دارایی: 130.7 میلیارد دلار
- ثروتمندترین ساکن شانگهای: کولین هوانگ، 16.5 میلیارد دلار
از زمان شروع همهگیری ویروس کرونا و قرنطینه شدن اکثر شهرهای جهان، چین توانست با تجارت آنلاین رونق اقتصادی خوبی ایجاد کند و کارآفرینان آن در لیست میلیاردرهای جهان و شهرهای آن همچون شانگهای در بین ثروتمندترین شهرهای جهان قرار گیرند.
شنزن (Shenzhen)
- تعداد میلیاردرهای ساکن در شنزن: ۴۴ نفر
- ارزش خالص دارایی: 220.2 میلیارد دلار
- ثروتمندترین ساکن شنزن: ما هوآتنگ، 38.1 میلیارد دلار
از دیگر شهرهای ثروتمند و موفق چین، شنزن است که تعداد افراد پولدار و خودساخته آن رو به افزایش است. ما هوآتنگ (Ma Huateng) رئیس و مدیرعامل رسانههای بزرگ Tencent Holdings، ثروتمندترین ساکن این شهر است و بعد از بنیانگذار علیبابا یعنی جک ما (Jack Ma)، دومین فرد ثروتمند چین است. در حالی که تولیدکنندگان محصولات صادراتی شنزن با مشکلات جنگ تجاری با ایالات متحده دست و پنجه نرم میکنند، میلیاردرهای این شهر از سال 2019، 29.7 میلیارد دلار به دارایی خالص جمعی خود اضافه کردهاند.
بمبئی (Mumbai)
- تعداد میلیاردرهای ساکن در بمبئی: ۳۸ نفر
- ارزش خالص دارایی: 149.3 میلیارد دلار
- ثروتمندترین ساکن بمبئی: موکش امبانی، 36.8 میلیارد دلار
بمبئی در میان ثروتمندترین شهرهای جهان رده هشتم را دارد و روز به روز بر تعداد میلیاردهای آن افزوده میشود. ثروتمندترین فرد ساکن در مومبای در حال رقابت با بزرگترین شرکتهای دنیا است؛ موکش امبانی (Mukesh Ambani) کارآفرین، بازرگان و سرمایهدار هندی است که در سال 2018 ثروتمندترین فرد آسیا و نوزدهمین فرد ثروتمند جهان معرفی شد.
بمبئی در سال 2019 با از دست دادن پنج میلیاردر خود، تنها یک میلیاردر ساکن داشت، اما در همان سال ۶ میلیاردر تازه وارد به ساکنین آن اضافه شد. از جمله این افراد میتوان به ابی وکیل (Abhay Vakil)، تاجر و صاحب Asian Paints، بزرگترین شرکت رنگ در کشور هند اشاره کرد. از دیگر میلیاردرهای تازه وارد مومبای، برادران پارک (Parekh brothers) هستند که صاحب کارخانهجات تولید چسب و عایق Pidilite هستند.
سان فرانسیسکو (San Francisco)
- تعداد میلیاردرهای ساکن در سان فرانسیسکو: ۳۷ نفر
- ارزش خالص دارایی: 90.7 میلیارد دلار
- ثروتمندترین ساکن سان فرانسیسکو: داستین موسکوویتز، 9.3 میلیارد دلار
ثروتمندان ساکن سان فرانسیسکو در حال کاهش هستند و افراد میلیاردر آن همچون بن سیلبرمن (Ben Silbermann)، بنیانگذار پینترست (Pinterest) درآمدی کمتر از یک میلیارد دلار داشتهاند. ثروتمندان تازه وارد این شهر کارآفرین و افراد موفق در بازار سرمایه و بورس هستند که باعث شدهاند این شهر در لیست ثروتمندترین شهرهای جهان قرار بگیرد.
سنگاپور (Singapore)
- تعداد میلیاردرهای ساکن در سنگاپور: ۳۱ نفر
- ارزش خالص دارایی: 95.3 میلیارد دلار
- ثروتمندترین ساکن سنگاپور: ژانگ یونگ، 11 میلیارد دلار
این دولتشهر ثروتمند محل اسکان 31 نفر از میلیاردرهای جهان است که نسبت به سال گذشته 9 نفر افزایش داشته و توانسته جایگاه سئول را در این لیست از آن خود کند. ژنگ یانگ (Zhang Yong) ثروتمندترین ساکن سنگاپور، ثروتمندترین رستوران دار چین نیز میباشد. او به لطف رشد ۵۳ درصدی سهام شرکتش، 4.2 میلیارد دلار نسبت به سال قبل ثروتمندتر شده است.
نیویورک، هنگ کنگ، لندن، مسکو، شانگهای، شنزن، سنگاپور، پکن، بمبئی و سان فرانسیسکو ده مورد از ثروتمندترین شهرهایی هستند که بیشترین تعداد افراد میلیاردر را در خود جای دادهاند و توانستهاند با برنامههای هدفمند و جذب ثروتمندان و کارآفرینان رشد اقتصادی مطلوبی ایجاد کنند و در لیست برترینها قرار گیرند