
سلام به وب من خوش آمدید دوستان و همراهان عزیز از اینکه مهمان این وب هستید بسیار سپاسگزارم منتظر نظرات سازنده ی شما دوستان هستم
عنوان | پاسخ | بازدید | توسط |
![]() |
1 | 1216 | piskesvat |
![]() |
3 | 2710 | mehran99 |


یادآوری مهم شرکت ملی پخش درخصوص اطلاعیه های قبلی کارت سوخت
بر اساس اطلاعیه روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران درخصوص کارت سوخت المثنی آن دسته از صاحبان خودرو که بر اساس فراخوان قبلی، نسبت به درج اطلاعات خود در سامانه دولت همراه (GSB) برای تبدیل کارت بانکی به کارت سوخت اقدام و با انجام دادن فرآیند لازم، شماره حساب کارت اعتباری خود را ثبت کرده اند، نیازی به ثبت نام مجدد و یا مراجعه به پلیس +۱۰ ندارند و کارت هوشمند سوخت آن ها بر اساس ثبت نام انجام شده قبلی، صادر و توسط شرکت پست جمهوری اسلامی ایران به آنها تحویل خواهد شد. این هموطنان هزینه صدور کارت المثنی را برابر تعرفه مصوب، هنگام دریافت کارت به ماموران شرکت پست جمهوری اسلامی ایران پرداخت نمایند .
روش ثبت کارت سوخت المثنی خودرو
اگر مالک، سیم کارتی به نام خود نداشته باشد، چگونه ثبت نام کند؟
مالکانی که سیم کارت به نامشان ندارند تنها می توانند از طریق دفاتر پلیس+10 درخواست و ثبت نام کارت سوخت بانکی را انجام دهند.
برای ثبت نام در دفاتر پلیس+10 حضور مالک وسیله نقلیه ضروری است. در غیر انیصورت باید وکالتنامهای داشته باشید که صراحتا عبارت «کارت سوخت» در آن قید شده باشد.
نحوه پیگیری کارت سوخت با پیامک
برای پیگیری کارت سوخت با پیامک لازم است یک پیامک به شکل زیر به شماره 1101202040 ارسال کنید:
برای موتورسیکلت: ابتدا حرف M، سپس ستاره، سپس شماره VIN.
برای خودرو: ابتدا حرف V، سپس ستاره، سپس شماره VIN.
در صورت برگشت کارت سوخت توسط پست، چه باید کرد؟
مالکینی که اقدام به ثبت نام کارت سوخت المثنی کردهاند اما از طریق پست، کارت سوخت آنها برگشت خورده، نیازی به ثبت نام مجدد ندارند بلکه کافی است به نشانی www.post.ir مراجعه کرده و از قسمت «پیگیری مرسولات سازمانی» و با استفاده از شماره VIN خودرو، آخرین وضعیت کارتشان را مشاهده کنند. برای رهگیری و پیگیری کارت سوخت روی najatracking.post.ir کلیک کنید.
نحوه دریافت کارت سوخت خودرو و موتور سیکلتی که مالکش فوت کرده
اگر مالکیت خودروی فرد متوفی تغییر نکرده باشد، پیگیری کارت سوخت پس از انحصار وراثت و از طریق دفاتر پلیس+10 امکانپذیر است.
کسانی که چند خودرو دارند چه کنند؟
کسانی که بیش از یک خودرو دارند لازم است برای هر خودرو یا موتورسیکلت خود، تمامی مراحل ثبت نام کارت سوخت را با کارت بانکی جدید (غیرتکراری) دوباره انجام دهند.
کارت سوخت خودروهای عمومی
تمامی وسایل نقلیه عمومی و دولتی (شامل سواری، سنگین، وانت و موتورسیکلت) ملزم به دریافت کارت سوخت هستند. مالکین این خودروها فقط از طریق دفاتر پلیس+10 امکان ثبت نام کارت سوخت را دارند.
نحوه ثبت نام کارت سوخت خودروی قولنامهای
خودروهای قولنامهای فقط از طریق دفاتر پلیس+10 و با ارائه اسناد اصلی نقل و انتقال، امکان ثبت نام دارند.
نحوه ثبت نام کارت سوخت خودروهای بنزینی پلاک قدیمی
خودروهای بنزینی پلاک قدیمی اگر از سوی پلیس راهور، برچسب «تسجیل» دریافت کرده باشند امکان ثبت نام کارت سوخت را خواهند داشت.. در مواردی ممکن است کارت سوخت، صادر نشود.
کارت سوخت خودروهای دیزلی پلاک قدیمی
کارت سوخت المثنی برای خودروهای دیزلی «پلاک قدیمی» صادر نمیشود. این خودروها تنها با تعویض پلاک قدیمی به پلاک ملی، امکان درخواست کارت سوخت را دارند.
آیا با تغییر مالکیت خودرو، نیازی به تغییر کارت سوخت است؟
خیر کارت سوخت براساس شماره شناسایی VIN خودرو صادر میشود. بنابراین اگر وسیله نقلیهای خریدهاید که کارت سوختش متعلق به مالک قبلی است، هیچگونه نیازی به ثبت نام مجدد ندارید. البته در صورت ثبت نام مجدد، اتفاق خاصی نخواهد افتاد و فقط کارت فعلیتان باطل شده و کارت المثنی جدید، صادر میشود. برای تغییر مالیکت کارت، کافی است با همکاری مالک سابق خودرو، به سایت خدمات دولت همراه مراجعه کرده و از قسمت ویرایش اطلاعات، مالکیت کارت سوخت را نیز تغییر دهید.
بعد از تغییر مالکیت، آیا مالک قبلی میتواند کارت را بسوزاند؟
طبق قانون، کارت سوخت متعلق به همان مالکی است که نامش در سند خودرو قید شده است. بنابراین مالک سابق، هیچ حقی دربرابر آن ندارد.
در صورت مفقودی کارت سوخت، چه کنیم؟
به دفاتر پلیس+10 مراجعه کنید تا طی 12 تا 24 ساعت، کارت مفقودیتان باطل شود.
به هر دلیلی اگر کارت سوخت به دستتان نرسیده است، ابتدا باید وضعیت آن را پیگیری کنید. برای این کار، با داشتن شماره پلاک خودرو به سایت پلیس+10 به نشانی sokht.epolice.ir بروید و از آخرین وضعیت کارت سوختتان مطلع شوید. از طریق سایت فوق، میتوانید کد رهگیری مرسوله پستیتان را ببینید. سپس با داشتن این کد، به سایت رهگیری مرسولات پستی به نشانی newtracking.post.ir مراجعه کنید و کد مرسوله پستی را درآنجا بزنید. اگر اطلاعات مربوط به کد مرسوله شما در سامانه شرکت پست وجود نداشت با در دست داشتن مدارک زیر به اداره پست مراجعه کنید:
شناسنامه مالکیت یا سند (بنچاق) یا کارت شناسایی خودرو
مدارک شناسایی مالک خودرو (شناسنامه،کارت ملی،گذرنامه،گواهینامه)
حضور یا مراجعه مالک، ضروری نیست.

(پنج شنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۸) ۱۷:۲۱
شرکت ملی پخش فراورده های نفتی ایران اعلام کرد؛ مالکان خودروهای نو شماره (صفر کیلومتر) و تعویض پلاک های جدید که تا کنون موفق به دریافت کارت شناسایی خودرو نشده اند، هنگام ثبت نام کارت سوخت خودرو در سامانه می توانند با استفاده از شماره VIN ( شناسه ۱۶ رقمی ) مندرج در شناسنامه مالکیت خودرو نسبت به ثبت نام کارت سوخت در سامانه دولت همراه، اپلیکیشن دولت همراه و یا از طریق کد دستوری *۴# اقدام نمایند.
اطلاعیه شماره ۲ / امکان استفاده از کارت بانکی به جای کارت سوخت
(چهارشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸) ۱۹:۰۲
اشخاصی که از نخستین فراخوان ثبتنام کارت سوخت تاکنون در سامانه دولت همراه ثبتنام و کارت بانکی به سامانه معرفی کردهاند، نیازی به دریافت کارت سوخت ندارند زیرا کارت بانکی آنها جایگزین کارت سوخت خواهد شد.
شرکت ملی پخش فراورده های نفتی ایران اعلام کرد: سازوکاری طراحی شده که میتوان از کارت بانکی برای سوختگیری استفاده کرد و نحوه بهکارگیری آن هر زمان که تصمیم بر اجرای طرح سهمیه بندی باشد به اطلاع عموم میرسد.
منبع:rahbordemoaser.ir