آنچه باید در مورد کارت سوخت بدانید

درباره سایت

سلام به وب من خوش آمدید دوستان و همراهان عزیز از اینکه مهمان این وب هستید بسیار سپاسگزارم منتظر نظرات سازنده ی شما دوستان هستم
آمار سایت
آمار مطالب
کل مطالب : 1738
کل نظرات : 132
آمار کاربران
افراد آنلاین : 22
تعداد اعضا : 808

کاربران آنلاین

آمار بازدید
بازدید امروز : 24,191
باردید دیروز : 1,914
گوگل امروز : 4
گوگل دیروز : 1
بازدید هفته : 26,105
بازدید ماه : 33,550
بازدید سال : 286,122
بازدید کلی : 5,141,935
منو های سایت

تبلیغات

آخرین ارسال های انجمن
آنچه باید در مورد کارت سوخت بدانید

 

دولت تصمیم گرفته کارت سوخت (کارت سوخت بانکی) را مجددا فعال کند. از آن جایی که سال ها استفاده از کارت سوخت منتفی شده بود، در حال حاضر بسیاری از مالکان به دلیل مسدودی یا مفقودی کارت سوخت و یا فراموشی رمز کارت سوخت امکان استفاده از آن را ندارند و باید برای ثبت کارت سوخت خودرو شخصی و پیگیری کارت سوخت با طی مراحل ثبت نام کارت سوخت اقدام کنند که مهلت آن از 9 اردیبهشت 98 آغاز شده است. در این مطلب با شبوه دقیق ثبت نام کارت سوخت المثنی یا تبدیل کارت بانکی به کارت سوخت (کارت سوخت بانکی) و به طور کلی طریقه گرفتن کارت سوخت آشنا خواهید شد.
 
 
نحوه ثبت نام کارت سوخت خودرو/  مراحل و مدارک ثبت کارت سوخت بانکی و المثنی
 
نحوه ثبت نام کارت سوخت المثنی
برای رهگیری و پیگیری کارت سوخت روی najatracking.post.ir کلیک کنید.
 
شایان ذکر است با پایان مهلت ثبت نام کارت سوخت هنوز امکان ثبت نام و پیگیری کارت سوخت برای جاماندگان ثبت کارت سوخت بانکی وجود دارد و اما سوخت گیری در جایگاه های بنزین و گازوئیل تنها از طریق کارت سوخت المثنی یا کارت سوخت بانکی ممکن خواهد بود.
 
الزام استفاده از کارت سوخت شخصی از تاریخ ۲۰ مرداد 98 فقط در شهرهای تهران، کرج، تبریز و اصفهان اجرا می شودو مصوبه قبلی شرکت‌ ملی پخش فرآورده‌های نفتی از اجرای سراسری این برنامه در تاریخ ۲۰ مرداد لغو شده است.
 

یادآوری  مهم شرکت ملی پخش درخصوص اطلاعیه های قبلی کارت سوخت
بر اساس اطلاعیه روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران درخصوص کارت سوخت المثنی آن دسته از صاحبان خودرو که بر اساس فراخوان قبلی، نسبت به درج اطلاعات خود در سامانه دولت همراه (GSB)  برای تبدیل کارت بانکی به کارت سوخت اقدام و با انجام دادن فرآیند لازم، شماره حساب کارت اعتباری خود را ثبت کرده اند، نیازی به ثبت نام مجدد و یا مراجعه به پلیس +۱۰ ندارند و کارت هوشمند سوخت آن ها بر اساس ثبت نام انجام شده قبلی، صادر و توسط شرکت پست جمهوری اسلامی ایران به آنها تحویل خواهد شد. این هموطنان هزینه صدور کارت المثنی را برابر تعرفه مصوب، هنگام دریافت کارت به ماموران شرکت پست جمهوری اسلامی ایران پرداخت نمایند .

 روش ثبت کارت سوخت المثنی خودرو

 
نخستین روش ثبت نام کارت سوخت/ ثبت نام از طریق دفاتر پلیس + 10
 
نخستین روش ثبت نام کارت سوخت این گونه است که مالکان خودرو یا موتور سیکلت فاقد کارت سوخت با مراجعه حضوری به دفاتر پلیس+۱۰ با ارائه مدارک لازم طبق ضوابط جاری انجام پذیر است.
 
مالکان خودروهای عمومی دولتی اعم از سواری، وانت و موتورسیکلت و مالکان خودروهای قولنامه ای برای ثبت نام کارت سوخت المثنی، می توانند همانند گذشته صرفا با مراجعه به دفاتر پلیس+۱۰  نسبت به ثبت تقاضای خود اقدام کنند.
 
خودروهای صفر و نو، دارای کارت سوخت بوده و کافی است مالکان آنها برای دریافت کارت سوخت خود به دفاتر پست مراجعه کنند.

 

دومین روش ثبت نام کارت سوخت / ثبت نام در سایت دولت همراه
 
مراجعه به سامانه خدمات دولت همراه به نشانی ( www.mob.gov.ir ) و ورود به گزینه درخواست کارت سوخت المثنی و ثبت اطلاعات. این سامانه از ۵ آذرماه در دسترس عموم قرار می گیرد و ثبت اطلاعات در این سامانه رایگان است. (این روش فعلا منتفی است و تنها روش اول اجرا می شود و کسانی که قبلا از این روش ثبت نام کرده اند کارت سوخت المثنی به آدرس آنها ارسال می شود.)

 

سومین روش ثبت نام کارت سوخت/ ثبت نام از طریق اپلیکیشن دولت همراه
 
دریافت و نصب رایگان اپلیکیشن خدمات دولت همراه و ورود به گزینه درخواست کارت سوخت المثنی از تاریخ ۵ آذر ماه به به شرح زیر:
نسخه های Android و IOS  این اپلیکیشن از چهار منبع قابل دریافت است:
· سامانه خدمات همراه دولت (mob.gov.ir)
· ایران اپس(iranapps.ir)
· کافه بازار (cafebazaar.ir)
· اپ استور (appstore.ir)
(این روش فعلا منتفی است و تنها روش اول اجرا می شود و کسانی که قبلا از این روش ثبت نام کرده اند کارت سوخت المثنی به آدرس آنها ارسال می شود.)

 

و اما روش چهارم ثبت نام کارت سوخت/ ثبت نام از طریق کد دستوری *4# / ثبت نام کارت سوخت با موبایل
 
همچنین بر اساس اطلاعیه جدید شرکت ملی پخش و پالایش فرآورده های نفتی، مالکان خودرو می توانند ثبت نام کارت سوخت با موبایل انجام دهند. برای این منظور لازم است با ارسال کد دستوری *4# برای تبدیل کارت بانکی به کارت سوخت اقدام کنند. با این روش حتی گوشی های قدیمی نیز به سادگی می توانند ظرف چند دقیقه برای اتصال کارت سوخت به کارت بانکی اقدام کنند.
(این روش فعلا منتفی است و تنها روش اول اجرا می شود و کسانی که قبلا از این روش ثبت نام کرده اند کارت سوخت المثنی به آدرس آنها ارسال می شود.)
 
 اطلاعات مورد نیاز ثبت نام کارت سوخت المثنی
۱- شماره تلفن همراه به نام مالک وسیله نقلیه
۲- کد ملی و تاریخ تولد مالک که با ثبت آن سایر اطلاعات شناسنامه ای به صورت خودکار نمایش داده می شود.
۳- اطلاعات شناسایی وسیله نقلیه (شماره سریال هشت رقمی مندرج در بارکد پشت کارت خودرو) یا شماره VIN
۴ – انتخاب شماره ۱۶ رقمی یکی از کارت های بانکی عضو شتاب که به صورت خودکار در پنجره ثبت اطلاعات این بخش به نمایش در می آید. صرفا شش رقم اول و چهار رقم آخر کارت (به عنوان مثال ۲۲۱۳****۶۰۳۷۹۹) نمایش داده می شود.
۵- پس از ورود اطلاعات، پیامی مبنی بر تایید عملیات ثبت نام به اطلاع متقاضی خواهد رسید که به منزله پایان مراحل ثبت نام خواهد بود.
۶- نحوه فعال سازی کارت سوخت و استفاده از آن در جایگاه های سوخت در اطلاعیه های بعدی اعلام خواهد شد.
 
 نکات مهم برای درخواست کارت سوخت
۱-  مالکان بیش از یک دستگاه خودرو یا موتورسیکلت فاقد کارت سوخت باید مراحل ثبت نام را به ازای هر دستگاه خودرو یا موتورسیکلت با یک کارت بانکی دیگر تکرار کنند.
۲- در صورت هر گونه مشکل یا نیاز به دریافت اطلاعات تکمیلی، با شماره ۰۹۶۲۷ تماس حاصل کنند.
 
۳- مالکان خودرو یا موتور سیکلت دارای کارت سوخت که رمز آن را فراموش کرده اند، امکان بازیابی رمز برای آنها فراهم شده است و نیاز به ثبت نام ندارند.
 
بر اساس این گزارش،  قدم‌های اولیه برای بازگرداندن کارت سوخت از زمستان سال گذشته با اطلاعیه شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی برداشته شد و شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی همان زمان ‫‫اعلام کرد‬‬ طبق مصوبه مجلس شورای اسلامی، استفاده از کارت سوخت برای متقاضیان سوخت‌گیری خودرو بار دیگر الزامی خواهد شد. ضمن اعلام این خبر هم‌چنین تاکید شد افرادی که کارت سوخت ندارند، باید به‌منظور جلوگیری از ایجاد مشکل، نسبت به اخذ کارت سوخت اقدام کنند.
 
مدارک لازم برای تعویض كارت سوخت در دفاتر پلیش +10
1- حضور مالک وسيله (درصورت عدم حضورمالک، ارایه وکالتنامه‌ای که در آن کلمه کارت سوخت به صراحت ذکر شده باشد)
2- اصل و کپی كارت يا سند يا بنچاق خودرو
3- شناسنامه یا کارت ملی مالک يا وكيل ايشان جهت احراز هويت
4- ارائه آدرس كامل پستي به همراه كد پستي و شماره ملي مالک در صورت تغییر آدرس مالک (كارت سوخت براي مالك صادر مي گردد)
5- همراه داشتن بیمه نامه ماشین الزامی است.
6- پرداخت مبلغ زیرکه از طریق دستگاه‌های کارت خوان موجود در دفاتر دریافت می‌شود 
 

اگر مالک، سیم کارتی به نام خود نداشته باشد، چگونه ثبت نام کند؟

مالکانی که سیم کارت به نامشان ندارند تنها می توانند از طریق دفاتر پلیس+10 درخواست و ثبت نام کارت سوخت بانکی را انجام دهند.

برای ثبت نام در دفاتر پلیس+10 حضور مالک وسیله نقلیه ضروری است. در غیر انیصورت باید وکالت‌نامه‌ای داشته باشید که صراحتا عبارت «کارت سوخت» در آن قید شده باشد.

 


نحوه پیگیری کارت سوخت با پیامک

برای پیگیری کارت سوخت با پیامک لازم است یک پیامک به شکل زیر به شماره 1101202040 ارسال کنید:

برای موتورسیکلت: ابتدا حرف M، سپس ستاره، سپس شماره VIN.
برای خودرو: ابتدا حرف V، سپس ستاره، سپس شماره VIN.

نحوه ثبت نام کارت سوخت خودرو شخصی/  مراحل و مدارک ثبت کارت سوخت بانکی و المثنی

 


در صورت برگشت کارت سوخت توسط پست، چه باید کرد؟

مالکینی که اقدام به ثبت نام کارت سوخت المثنی کرده‌اند اما از طریق پست، کارت‌ سوخت آنها برگشت خورده، نیازی به ثبت نام مجدد ندارند بلکه کافی است به نشانی www.post.ir مراجعه کرده و از قسمت «پیگیری مرسولات سازمانی» و با استفاده از شماره VIN خودرو، آخرین وضعیت کارت‌شان را مشاهده کنند. برای رهگیری و پیگیری کارت سوخت روی najatracking.post.ir کلیک کنید.

 

نحوه ثبت نام کارت سوخت خودرو شخصی/  مراحل و مدارک ثبت کارت سوخت بانکی و المثنی

 


نحوه دریافت کارت سوخت خودرو و موتور سیکلتی که مالکش فوت کرده

اگر مالکیت خودروی فرد متوفی تغییر نکرده باشد، پیگیری کارت سوخت پس از انحصار وراثت و از طریق دفاتر پلیس+10 امکان‌پذیر است.

 


کسانی که چند خودرو دارند چه کنند؟

کسانی که بیش از یک خودرو دارند لازم است برای هر خودرو یا موتورسیکلت خود، تمامی مراحل ثبت نام کارت سوخت را با کارت بانکی جدید (غیرتکراری) دوباره انجام دهند.

 


کارت سوخت خودروهای عمومی

تمامی وسایل نقلیه عمومی و دولتی (شامل سواری، سنگین، وانت و موتورسیکلت) ملزم به دریافت کارت سوخت هستند. مالکین این خودروها فقط از طریق دفاتر پلیس+10 امکان ثبت نام کارت سوخت را دارند.

 


نحوه ثبت نام کارت سوخت خودروی قولنامه‌ای

خودروهای قولنامه‌ای فقط از طریق دفاتر پلیس+10 و با ارائه اسناد اصلی نقل و انتقال، امکان ثبت نام دارند.

 


نحوه ثبت نام کارت سوخت خودروهای بنزینی پلاک قدیمی

خودروهای بنزینی پلاک قدیمی اگر از سوی پلیس راهور، برچسب «تسجیل» دریافت کرده باشند امکان ثبت نام کارت سوخت را خواهند داشت.. در مواردی ممکن است کارت سوخت، صادر نشود.

 


کارت سوخت خودروهای دیزلی پلاک قدیمی

 کارت سوخت المثنی برای خودروهای دیزلی «پلاک قدیمی» صادر نمی‌شود. این خودروها تنها با تعویض پلاک قدیمی به پلاک ملی، امکان درخواست کارت سوخت را دارند.

 


آیا با تغییر مالکیت خودرو، نیازی به تغییر کارت سوخت است؟

خیر کارت سوخت براساس شماره شناسایی VIN خودرو صادر می‌شود. بنابراین اگر وسیله نقلیه‌ای خریده‌اید که کارت سوختش متعلق به مالک قبلی است، هیچگونه نیازی به ثبت نام مجدد ندارید. البته در صورت ثبت نام مجدد، اتفاق خاصی نخواهد افتاد و فقط کارت فعلی‌تان باطل شده و کارت المثنی جدید، صادر می‌شود. برای تغییر مالیکت کارت، کافی است با همکاری مالک سابق خودرو، به سایت خدمات دولت همراه مراجعه کرده و از قسمت ویرایش اطلاعات، مالکیت کارت سوخت را نیز تغییر دهید.

 


بعد از تغییر مالکیت، آیا مالک قبلی می‌تواند کارت را بسوزاند؟

طبق قانون، کارت سوخت متعلق به همان مالکی است که نامش در سند خودرو قید شده است. بنابراین مالک سابق، هیچ حقی دربرابر آن ندارد.

 


در صورت مفقودی کارت سوخت، چه کنیم؟

به دفاتر پلیس+10 مراجعه کنید تا طی 12 تا 24 ساعت، کارت مفقودی‌تان باطل شود.

 


برای رفع مسدودی کارت سوخت چه باید کرد؟
آن دسته از دارندگان خودروهای نفت گاز سوز (ديزلی) که از طریق اطلاع‌رسانی پيامكی كارت سوخت آنها مسدود شده می‌بایست به دفاتر خدمات الكترونيك انتظامی(پلیس+10) مراجعه كرده و با ارائه اصل کارت ملی، کارت خودرو و بیمه نامه شخص ثالث معتبر نسبت به رفع مسدودی كارت سوخت خود اقدام نمايند.
در صورتی که مدارک ارایه شده معتبر و صحیح باشند کارت سوخت خودرو رفع مسدودی خواهد شد.
در صورت معتبر نبودن بیمه نامه شخص ثالث، متقاضی می‌بایست جهت انجام اقدامات و اصلاحات لازم به شرکت بیمه مربوطه مراجعه نماید.
این خدمت در دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی به صورت رایگان ارایه می‌شود.
 

شماره تماس پشتیبانی کارت سوخت (شرکت ملی پالایش و پخش فراورده های نفتی ایران):
در صورت داشتن هرگونه سوال در خصوص پیگیری کارت سوخت المثنی و ثبت کارت سوخت، پیشنهاد یا انتقاد پیرامون سامانه هوشمند سوخت می‌توایند با مرکز تماس شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران با شماره 09627 تماس بگیرید.
 
 
نکات مهم:
 • واریز وجه ثبت نام کارت سوخت از طریق اینترنت، عابربانک و فیش واریزی بانک به هیچ عنوان قابل قبول نیست.
• برای خودروهای با پلاک قدیمی کارت المثنی صادر نمی شود.
• کارت هوشمند سوخت براساس اطلاعات موجود در بانک اطلاعاتي راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي توسط پست به نشاني مالک رسمي تحويل خواهد شد.
•      دارندگان خودروهاي پلاک قديمي توصيه موکد مي‌شود به منظور تسريع در دريافت کارت سوخت خود، از طريق همين سايت يا مراجعه به يكي از دفاتر خدمات دولت الكترونيك (پليس+10) در سراسر كشور، آخرين نشاني خود را در بانک اطلاعات کارت سوخت ثبت نمايند.
• در صورتيكه هيچگونه نقل و انتقال خودرو نداشته‌ايد و فقط نشاني شما تغيير كرده است براي به روز رساني نشاني، از طريق همين سايت اقدام يا بصورت حضوري به يكي از مراكز دفاتر دولت الكترونيك پليس+10در سراسر كشور مراجعه فرماييد.
 

از کجا بفهمیم کارت سوخت خودرو صادر گردیده است؟ اگر کارت سوخت به دستتان نرسید چه کنید؟
جهت پی گیری ثبت نام کارت سوخت وسیله نقلیه تان در صورتی که تحویل نگرفته اید می توانید به سایت sokht.epolice.ir مراجعه کرده و با واردسازی شماره پلاک ماشین از شماره مرسوله و زمان تحویل به پست آن با خبر شوید. هم چنین می توانید به اداره پست منطقه خود رفته و کارت خود را تحویل بگیرید.

 

به هر دلیلی اگر کارت سوخت به دست‌تان نرسیده است، ابتدا باید وضعیت آن را پیگیری کنید. برای این کار، با داشتن شماره پلاک خودرو به سایت پلیس+10 به نشانی sokht.epolice.ir بروید و از آخرین وضعیت کارت‌ سوخت‌تان مطلع شوید. از طریق سایت فوق، می‌توانید کد رهگیری مرسوله پستی‌تان را ببینید. سپس با داشتن این کد، به سایت رهگیری مرسولات پستی به نشانی newtracking.post.ir مراجعه کنید و کد مرسوله پستی را درآنجا بزنید. اگر اطلاعات مربوط به کد مرسوله شما در سامانه شرکت پست وجود نداشت با در دست داشتن مدارک زیر به اداره پست مراجعه کنید:

شناسنامه مالکیت یا سند (بنچاق) یا کارت شناسایی خودرو
مدارک شناسایی مالک خودرو (شناسنامه،کارت ملی،گذرنامه،گواهینامه)
حضور یا مراجعه مالک، ضروری نیست.

 

چگونه کارت هوشمند سوخت را رمز گذاری کنیم؟ چگونه رمز کارت سوخت را بازیابی کنیم؟
یکی از سوالات رایج بین مالکانی که دارای کارت سوخت هستند، نحوه بازیابی رمز کارت سوخت است و بسیاری می پرسند که رمز کارت سوخت را فراموش کردم و چگونه رمز کارت سوخت را بازیابی کنیم؟ مدت‌هاست که سوخت‌گیری با کارت سوخت جایگاه‌دار صورت می‌گیرد و بسیاری از افرادی که دارای کارت سوخت هستند، رمز خود را فراموش کرده‌اند و اکنون که بازگشت کارت سوخت قطعی شدن، درباره بازیابی رمز کارت سوخت خود نگران هستند.
 
زمانی که مالک خودرو برای نخستین بار برای سوخت‌گیری به جایگاه مراجعه و کارت خود را وارد نازل کند، پیامی مبنی بر انتخاب رمز روی صفحه نقش می‌بندد و مالک می‌تواند رمز خود را انتخاب کند.
 
شایان ذکر است به صورت پیش فرض، رمز کارت سوخت، چهار شماره آخر (چهار شماره سمت راست) کارت ملی مالک است.
 
مراحل تعیین رمز کارت سوخت:
قرار دادن کارت سوخت در کارت خوان
مشاهده پیام فعال سازی رمز و تایید آن با کلید سبز
وارد کردن رمز چهار رقمی مدنظر خود
وارد سازی مجدد رمز انتخابی خود برای کارت هوشمند سوخت
مشاهده پیام کارت شما دارای رمز گردید و برداشتن کارت خود
 
اگر در این روند مشکلی پیش آمد  نیازی به ثبت نام مجدد نیست و امکان بازیابی رمز به‌صورت حضوری وجود دارد. جهت این کار ابتدا با سامانه 09627 تماس بگیرید تا آدرس نزدیکترین مرکز بازیابی رمز عبور، به شما گفته شود. 
 

برای حذف رمز کارت سوخت چه کار کنیم؟
قرار دادن کارت سوخت در کارت خوان
وارد کردن رمز
فشردن عملیات تغییر رمز و وارد سازی رمز خود
با مشاهده پیام آیا می خواهید رمز شما حذف گردد کلید سبز تایید را فشار دهید.
مشاهده پیام رمز با موفقیت حذف گردید عملیات به پایان می رسد.
 

آیا کارت هوشمند سوخت بعد از وارد کردن رمز اشتباهی مسدود می شود؟
چنان چه پنج بار متوالی رمز کارت سوخت را اشتباهی وارد کنید، با مشکل قفل شدن کارت مواجه خواهید شد. برای برطرف سازی این مورد نیز بایستی با ارائه مدارک لازم به یکی از نواحی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران در سراسر کشور بروید.
 
کارت سوخت المثنی دریافت کردم ولی در جایگاه سوخت گیری با پیام رمز خود را وارد کنید، روبه رو شدم علتش چیست؟
برای افزایش ایمنی و امنیت بیش تر لازم است  4رقم آخد کدملی تان ( مالک خودروهای نو شماره و المثنی رمز کارت هوشمند سوخت را وارد کنید.

پیوست ها/ اطلاعیه های شرکت ملی پخش و پالایش فراورده های نفتی/ www.niopdc.ir
 
نحوه ثبت نام کارت سوخت خودرو شخصی/  مراحل و مدارک ثبت کارت سوخت بانکی و المثنی
اطلاعیه های ثبت نام کارت سوخت سال 98
 
اطلاعیه شماره ۳/ شرایط ثبت نام کارت سوخت برای مالکان خودروهای نو شماره (صفر کیلومتر) و تعویض پلاک های جدید
(پنج شنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۸) ۱۷:۲۱
شرکت ملی پخش فراورده های نفتی ایران اعلام کرد؛ مالکان خودروهای نو شماره (صفر کیلومتر) و تعویض پلاک های جدید که تا کنون موفق به دریافت کارت شناسایی خودرو نشده اند، هنگام ثبت نام کارت سوخت خودرو در سامانه می توانند با استفاده از شماره VIN ( شناسه ۱۶ رقمی ) مندرج در شناسنامه مالکیت خودرو نسبت به ثبت نام کارت سوخت در سامانه دولت همراه، اپلیکیشن دولت همراه و یا از طریق کد دستوری *۴# اقدام نمایند.
 

اطلاعیه شماره ۲ / امکان استفاده از کارت بانکی به جای کارت سوخت
(چهارشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸) ۱۹:۰۲
اشخاصی که از نخستین فراخوان ثبت‌نام کارت سوخت تاکنون در سامانه دولت همراه ثبت‌نام و کارت بانکی به سامانه معرفی کرده‌اند، نیازی به دریافت کارت سوخت ندارند زیرا کارت بانکی آنها جایگزین کارت سوخت خواهد شد.
شرکت ملی پخش فراورده های نفتی ایران اعلام کرد: ساز‌و‌کاری طراحی شده که می‌توان از کارت بانکی برای سوخت‌گیری استفاده کرد و نحوه به‌کارگیری آن هر زمان که تصمیم بر اجرای طرح سهمیه بندی باشد به اطلاع عموم می‌رسد.

منبع:rahbordemoaser.ir

 



موضوعات : آیا میدانید(سرگرمی) ,
نویسنده : admin
بازدید : 553
چهارشنبه 16 مرداد 1398
نظر (0)
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
کانال ما در تلگرام

اطلاعات کاربری
اطلاعات کاربری

عضو شويد


فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع
تبادل لینک هوشمند
نظرسنجی
دانشجو یا فارغ التحصیل چه رشته ای هستید؟
نظرشما درباره وبسایت ؟
کدهای اختصاصی


x بستن پنجره
تبلیغات
تبلیغات شما
آخرین اخبار
لینک های ورزشی