
سلام به وب من خوش آمدید دوستان و همراهان عزیز از اینکه مهمان این وب هستید بسیار سپاسگزارم منتظر نظرات سازنده ی شما دوستان هستم
عنوان | پاسخ | بازدید | توسط |
![]() |
1 | 1216 | piskesvat |
![]() |
3 | 2712 | mehran99 |

مواد لازم :
- گوشت گوسفندی ( قیمه ای خرد شده ) 500 گرم
– کره ( ذوب شده ) 80 گرم
– روغن مایع به مقدار لازم
– چوب دارچین 1 عدد
– قیسی 200 گرم
– زردچوبه ( پودر شده ) 1 قاشق چای خوری
– برنج 3 پیمانه
– دارچین ( پودر شده )
– 1 قاشق چای خوری
– جوز هندی ( رنده شده ) یک دوم قاشق چای خوری
– زعفران 2 قاشق سوپ خوری
روش تهیه :
مجله خبری لحظه نما:در قابلمه ای حاوی 20 گرم کره ( ذوب شده ) و کمی روغن ، گوشت را تفت دهید تا آب آن کاملاً کشیده شود سپس مقداری آب ، به همراه چوب دارچین ، به قابلمه افزوده و حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید. زمانی که جوش آمد ، حرارت را ملایم کنید تا گوشت به مدت 3 ساعت بپزد. در اواخر پخت ، کمی نمک به آن بیافزایید. پس از پخت ، چوب دارچین را از قابلمه خارج کنید ؛
2. قیسی را در تابه ای حاوی 10 گرم کره تفت دهید تا کاملاً سرخ شود. در آخر ، کمی زردچوبه به آن اضافه کنید ؛
3. آب روی برنج خیسانده شده را خالی کنید و آن را داخل قابلمه ای حاوی آب جوش بریزید و به مدت 10 تا 14 دقیقه روی حرارت زیاد قرار دهید تا آماده شود ، سپس آبکش کنید ؛
4. در قابلمه ای مناسب ، مقداری روغن ریخته ، روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود. لایه ای از برنج آب کش شده را کف قابلمه ریخته سپس مقداری گوشت ، قیسی ، دارچین ( پودر شده ) و جوز هندی را روی برنج بریزید. به همین ترتیب ، مواد را لا به لای برنج ریخته و در آخر ، روی آن را با برنج سفید بپوشانید. در قابلمه را بگذارید و حرارت را زیاد کنید تا بخار برنج بلند شود ؛
5. زمانی که بخار برنج بلند شد ، بقیه کره را روی آن ریخته ، زعفران را نیز ، در گوشه ای از برنج بریزید. در ظرف را بگذارید و حرارت را ملایم کنید تا برنج به مدت 45 دقیقه دم بکشد. پس از پخت قیسی پلو ، آن را به همراه ماست یا سالاد شیرازی سرو کنید.
منبع:lahzehnama.ir
این نظر توسط اصغر خمسه در تاریخ 1395/09/13 و 22:15 دقیقه ارسال شده است | |||
|
اقای فتوحی مثل قدیم ها مطالبتون واقعا عالیو خوب هستش. قابل دونستی ایدی تلگرامم@karen875 پاسخ : سلام خیلی ممنون از شما آقای خمسه سپاس |